GALERIE 24 (tot 1999 – nederlands)

GALERIE 24, den Haag, Nederland.

Fotografie als persoonlijk expressiemiddel wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Op internationaal niveau is er een speciale interesse in fotografie als kunstvorm. Uitwisselingen tussen culturen zijn erg verfrissend en onthullend. Zien hoe fotografen uit andere landen werken is niet alleen interessant voor de kijker, het geeft — de professionele fotograaf – die op de internationale markt moet opereren, een beter inzicht in zijn of haar eigen visuele verbeelding.
GALERIE 24 was een podium voor internationale fotografie en fungeerde als thuisbasis voor de leden van CIRCLE 24, een netwerk van internationaal bekende fotografen.

De Galerie liet niet alleen het werk zien van CIRCLE 24-leden, maar ook dat van andere fotografen die nieuwe ideeën of trends voorstaan. Door contact met fotografen over de hele wereld en toegang tot waardevolle archieven en tentoonstellingen, bood GALERIE 24 een brede keuze van stijlen en thema’s, wat benadrukt werd door het interculturele karakter van de galerie.

FACILITEITEN
GALERIE 24 bood een unieke collectie van zowel hedendaagse als ‘vintage’ foto’s te koop aan. De ervaring en bekwaamheid van de leden van CIRCLE 24 zijn ook beschikbaar voor gebruik in commerciële en artistieke projecten. Portfolio’s van hen en andere fotografen waren beschikbaar om in te zien. Hun deskundig advies staat tot uw beschikking. GALERIE 24 heeft apparatuur beschikbaar om workshops voor de professionele fotograaf te vergemakkelijken. Verder willen we discussies en lezingen verzorgen door deskundigen uit de professionele fotografie. Het is mogelijk foto’s uit onze collectie te huren voor tentoonstellingen, publicaties of voor persoonlijk gebruik.